Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ


 Άτυχος και μάλλον άστοχος στάθηκε ο ΟΦΗ στο σημερινό (20/10) παιχνίδι με την Κηφισιά ενόψει της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος, όπου η Αθηναϊκή ομάδα προκρίθηκε νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις πληρώνοντας τα λάθη των μεταγραφών που άργησαν να γίνου από την αρχή της σεζόν. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου αντιμετώπισαν σήμερα (20/10( την Κηφισιά για την 5η φάση του κυπέλου Ελλάδος.

Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι με «κατεβασμένα ρολά» καθώς η απόδοση του ήταν κακή μη βγάζοντας φάσεις και ιδίως στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Κηφισιά η οποία μπήκε απειλητικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 2ο ημίχρονο στο 64' με τον Κουιρουκίδη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» από την άλλη εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό, επιστρέφουν Κρήτη με τραυματίες και μάλιστα με βασικούς παίκτες, αφού οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γιαννούλης αποχώρησαν από το ματς λόγω ενοχλήσεων και αναμένονται νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ γυναικών, η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Αυστρία.

Λάρισα, 9/5/2021, η Ελληνική ομάδα νίκησε και την Αυστρία με 3-0 σετ, 25-14,25-8,25-18 και με τρεις συνεχόμενες νίκες βαδίζει προς την πρόκριση σε ακόμη μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και αγωνίστηκαν μάλιστα και οι δέκα από τις δώδεκα αθλήτριες. Ο επόμενος γύρος θα διοργανωθεί στο σταγερ της Αυστρίας και αναμένουμε την τυπική επικύρωση της πρόκρισης.

Ο Τελευταίος υποβιβασμός της Θέλτα είχε... ελληνικό άρωμα

  Ο τελευταίος υποβιβασμός της Θέλτα συνέβη το 2007 και έχει έντονο ''άρωμα'' Ελλάδας, με τρεις ποδοσφαιριστές που μετέπειτα είδαμε στα γήπεδα της χώρας μας να γίνονται αρνητικοί πρωταγωνιστές δια της ...απουσίας τους! Ο λόγος για τους Ουρουγουανούς, Πάμπλο Γκαρσία και Φαμπιάν Κανόμπιο και για τον Χιλιανό, Πάμπλο Κοντρέρας. Η Θέλτα είχε ένα εξαιρετικό ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πέρα από τους προαναφερθέντες, ξεχώριζαν οι Αργεντίνοι, Ντιέγκο Πλασέντε, Γκουστάβο Λόπεζ και Ματίας Λέκι (μετέπειτα του Ηρακλή), οι Βραζιλιάνοι, Νενέ, Ιρινέι και Φερνάντο Μπαϊάνο αλλά και ο ιδιόρρυθμος τερματοφύλακας, Χοσέ Μανουέλ Πίντο. Στην Ευρώπη τα πήγε αρκετά καλά, αφού έφτασε μέχρι τη φάση των ''16'' του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, πετυχαίνοντας και κάποιες μεγάλες νίκες, όπως κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με την ομάδα του Βίγκο να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Τη τελευταία αγωνιστική αντιμετώπι