Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: '' Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έπρεπε στο ΣΕΦ - Είμαι πραγματικά περίεργος γι' αυτή την ομάδα ''

 



Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρ, αφού δεν έχει καταλάβει που πραγματικά βρίσκεται η ομάδα του. Πάντως τόνισε πως τουλάχιστον τρεις ξένοι παίκτες θα βρίσκονται στον Πειραιά και του χρόνου, ενώ δήλωσε πως η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε σήμερα στο ΣΕΦ. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 


"Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη συμπαγή της εμφάνιση για 40 λεπτά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Εχει ποιότητα σε κάθε θέση και μπορεί να τιμωρήσει τον αντίπαλο. Για ακόμα μία φορά είχαμε την ίδια ερώτηση, αυτό λέγαμε με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Είμαι περίεργος ποιος είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός, η ομάδα που ξεκινάει ή αυτή που τελειώνει τους αγώνες. Πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα γιατί κάθε φορά είμαστε διστακτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Δεν είναι λογικό να ξεκινάς και να δίνεις σε 13 άστοχα σουτ επτά επιθετικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με αλλαγές, δεν πήραν κανένα επιθετικό ριμπάουντ οι αντίπαλοι. Είμαι πραγματικά περίεργος γι' αυτή την ομάδα. Κάναμε καλή προσπάθεια στο β' μέρος, αλλά δεν ήταν αρκετή. Λάθη και άστοχα σουτ έδωσαν στη Φενέρμπαχτσε την ευκαιρία να πάρει με την εμπειρία της τη νίκη.

Για να παίξουμε με αλλαγές στην άμυνα πρέπει να βάλουμε τον Βεζένκοβ στο τρία, για να μεγαλώνουμε το γήπεδο και να σταματάμε την κυκλοφορία της μπάλας στον αντίπαλο. Αυτό υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να το υπηρετήσουν, κάνουν 2-3 φάουλ εύκολα. Όποιος καταλαβαίνει μπάσκετ, ξέρει ποιοι μπορούν και ποιοι όχι σε αυτή την άμυνα. Δεν είναι όμως μόνο η άμυνα στην οποία ξεκινάμε άσχημα, έχουμε πρόβλημα και στην εκτέλεση στην επίθεση. Είναι κάποιοι που όταν νιώθουν άνετα στην επίθεση είναι αποτελεσματικοί και στην άμυνα. Είμαστε διστακτικοί, σκεφτόμαστε πολύ, χάσαμε απόψε πολλά lay-ups. Κάναμε πολλά λάθη, χαλάσαμε τις αποστάσεις, παίξαμε με το ένστικτο.

Εχουμε κάνει πολλές ήττες στο ΣΕΦ, είναι ψυχοφθόρο για εμένα, δεν ήταν ο Ολυμπιακός που έπρεπε στο ΣΕΦ. Η δουλειά μου είναι να κάνω τον Ολυμπιακό καλύτερη ομάδα, να έχει περισσότερη ποιότητα, να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Αν στραβώσει κάτι στη χρονιά, έχουμε παιδιά που είναι δύσκολο να σηκώσει κεφάλι. Έχουμε έναν κορμό παικτών και τουλάχιστον τρεις ξένους παίκτες ικανούς να μας βοηθήσουν και του χρόνου. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο, γιατί τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε όλους τους ξένους τους. Έχουμε έναν κορμό, τον Βεζένκοβ που είναι άλλος παίκτης, θα αρχίσουμε από άλλη βάση πια".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ

 Άτυχος και μάλλον άστοχος στάθηκε ο ΟΦΗ στο σημερινό (20/10) παιχνίδι με την Κηφισιά ενόψει της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος, όπου η Αθηναϊκή ομάδα προκρίθηκε νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0. Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις πληρώνοντας τα λάθη των μεταγραφών που άργησαν να γίνου από την αρχή της σεζόν. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου αντιμετώπισαν σήμερα (20/10( την Κηφισιά για την 5η φάση του κυπέλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι με «κατεβασμένα ρολά» καθώς η απόδοση του ήταν κακή μη βγάζοντας φάσεις και ιδίως στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Κηφισιά η οποία μπήκε απειλητικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 2ο ημίχρονο στο 64' με τον Κουιρουκίδη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» από την άλλη εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό, επιστρέφουν Κρήτη με τραυματίες και μάλιστα με βασικούς παίκτες, αφού οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γιαννούλης αποχώρησαν από το ματς λόγω ενοχλήσεων

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ γυναικών, η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Αυστρία.

Λάρισα, 9/5/2021, η Ελληνική ομάδα νίκησε και την Αυστρία με 3-0 σετ, 25-14,25-8,25-18 και με τρεις συνεχόμενες νίκες βαδίζει προς την πρόκριση σε ακόμη μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και αγωνίστηκαν μάλιστα και οι δέκα από τις δώδεκα αθλήτριες. Ο επόμενος γύρος θα διοργανωθεί στο σταγερ της Αυστρίας και αναμένουμε την τυπική επικύρωση της πρόκρισης.

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ ανδρών, η Εθνική μας νίκησε και το Αζερμπαϊτζάν.

Τιφλίδα, 9/5/2021, η Εθνική μας μετά από ακόμα μια καλή εμφάνιση νίκησε εύκολα και το Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ. 25-21,25-19,25-18. Ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο πρωτοψάλτης με 11 πόντους και εντυπωσίασε με πολύ αποτελεσματική απόδοση ο νεαρός Νικόλαος Μίλης με 12 πόντους. Πλέον ο δεύτερος γύρος που θα κρίνει την πρόκριση θα παιχτεί στο Μαυροβούνιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.