Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μαγικός» Εργοτέλης παραμένει σταθερά στην κορυφή

 






Tη Δόξα Δράμας φιλοξένησε απόψε ο Εργοτέλης στο « Παγκρήτιο Στάδιο» ενόψει της 13ης αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυροι» καταγράφουν μία εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην 1η θέση με 25 βαθμούς ενώ η Δόξα Δράμας είναι 9η με 11 βαθμούς. Στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ τους είχε επικρατήσει η Δόξα Δράμας στην έδρα της με 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τη Δόξα Δράμας με 6-0 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας  της superleague 2.

To  παιχνίδι:

Α΄ ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το «καλησπέρα» μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ηλία Τσέλιο, ο οποίος πέρασε ανώδυνα από την άμυνα των φιλοξενούμενων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου, ο οποίος μέχρι πριν, έκανε άριστες επεμβάσεις. Η Δόξα Δράμας προσπάθησε να βγει μπροστά και να μειώσει το σκορ, κάνοντας επιθέσεις στην εστία του Εργοτέλη που όμως η άμυνα του δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια. Σε όλο το πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε την κατοχή, αλλά δεν έβγαλε κάποια αξιόλογη τελική. Στο παιχνίδι υπήρχε ένταση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κρατήσουν σταθερά την πρωτιά, αλλά και η Δόξα Δράμας η οποία επιδίωκε το διπλό, για να πάρει το τρίποντο.

Β΄ ημίχρονο

Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Μένσα να χάνει  μία εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να διαφυλάξουν την εστία τους κυνηγώντας ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και πέτυχαν με τον Κόντραντ στο 49΄. Οι Ηρακλειώτες συνέχισαν να πιέζουν με απανωτές επιθέσεις και με τον Σερβιλάκη να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 3-0 και έπειτα με τον Νέραλ. Τελικά ο Εργοτέλης έκανε το 3-0 με ένα εξαιρετικό γκολ του Μανουσάκη στο 64΄. Τι και αν το αποτέλεσμα είχε κριθεί για τους γηπεδούχους δεν επαναπαύτηκαν και συνέχισαν να πιέζουν φτάνοντας μία ανάσα στο να κάνουν το 4-0 στο 67΄. Έπειτα από τις απανωτές επιθέσεις των γηπεδούχων έγινε τελικά το 4-0 από τον Πατρινό, λίγο μετά την αλλαγή του στο 73΄, αφού πρώτα σούταρε ο Νέραλ αλλά μπλόκαρε  ο Στεφανάκος στη συνέχεια επανάφερε ο Πατρινός, κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του. Ασταμάτητοι οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν και άλλα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με 6-0 με τα δύο τελευταία γκολ του Πατρινού και παίρνοντας άλλη μία σπουδαία νίκη που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Συνθέσεις:

Eργοτέλης ( Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής ( Σαρρής 77΄), Πέϊος ( Αλεξάκης 77΄),Τσέλιος, Μπουτσάκης ( Άπι 61΄), Μανουσάκης, Κόντρααντ ( Πατρινός 68΄), Κωστανάσιος ( Μπουρσέλης 61΄)

Δόξα Δράμας ( Θανάσης Κολτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος ( Παρασκευάς 54΄), Μαρινάκης ( Φυτόπουλος 74΄), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς ( Κυριακίδης 73΄), Μπελεβώνης, Τάσιος(( Σαμπανίδης 54΄), Νίμπα, Αγγελόπουλος, Μενσάι ( Μπαράνκο 74΄)









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ

 Άτυχος και μάλλον άστοχος στάθηκε ο ΟΦΗ στο σημερινό (20/10) παιχνίδι με την Κηφισιά ενόψει της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος, όπου η Αθηναϊκή ομάδα προκρίθηκε νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0. Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις πληρώνοντας τα λάθη των μεταγραφών που άργησαν να γίνου από την αρχή της σεζόν. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου αντιμετώπισαν σήμερα (20/10( την Κηφισιά για την 5η φάση του κυπέλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι με «κατεβασμένα ρολά» καθώς η απόδοση του ήταν κακή μη βγάζοντας φάσεις και ιδίως στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Κηφισιά η οποία μπήκε απειλητικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 2ο ημίχρονο στο 64' με τον Κουιρουκίδη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» από την άλλη εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό, επιστρέφουν Κρήτη με τραυματίες και μάλιστα με βασικούς παίκτες, αφού οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γιαννούλης αποχώρησαν από το ματς λόγω ενοχλήσεων

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ γυναικών, η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Αυστρία.

Λάρισα, 9/5/2021, η Ελληνική ομάδα νίκησε και την Αυστρία με 3-0 σετ, 25-14,25-8,25-18 και με τρεις συνεχόμενες νίκες βαδίζει προς την πρόκριση σε ακόμη μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και αγωνίστηκαν μάλιστα και οι δέκα από τις δώδεκα αθλήτριες. Ο επόμενος γύρος θα διοργανωθεί στο σταγερ της Αυστρίας και αναμένουμε την τυπική επικύρωση της πρόκρισης.

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ ανδρών, η Εθνική μας νίκησε και το Αζερμπαϊτζάν.

Τιφλίδα, 9/5/2021, η Εθνική μας μετά από ακόμα μια καλή εμφάνιση νίκησε εύκολα και το Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ. 25-21,25-19,25-18. Ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο πρωτοψάλτης με 11 πόντους και εντυπωσίασε με πολύ αποτελεσματική απόδοση ο νεαρός Νικόλαος Μίλης με 12 πόντους. Πλέον ο δεύτερος γύρος που θα κρίνει την πρόκριση θα παιχτεί στο Μαυροβούνιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.