Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 2-1: Νίκη στο clasico και πρωτιά για τους «μερένχες»


 Η Ρεάλ κέρδισε το χορταστικό clasico με την Μπαρτσελόνα, με το τελικό 2-1 να τη φέρνει στην κορυφή της La Liga. Από δύο δοκάρια οι δύο ομάδες, μοιραίος στο 94' ο Ιλάις Μορίμπα για τους Καταλανούς.

Η Ρεάλ επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 στο clasico του "Αλφρέδο ντι Στέφανο" υπό καταρρακτώδη βροχή, άφησε από κάτη της τους "μπλαουγκράνα" και έπιασε στην κορυφή της La Liga την Ατλέτικο, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και ολοκληρώνοντας ιδανικά την εβδομάδα.

Δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο από τους Καρίμ Μπενζεμά και Τόνι Κρόος, δύο δοκάρια και δύο πολύ μεγάλες στιγμές συνέθεσαν την εικόνα των "μερένγκες", που όμως κινδύνεψαν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους το ντέρμπι, ύστερα από τη μείωση του σκορ από τον Όσκαρ Μινγκέθα στο 2ο μέρος και το δοκάρι του Ιλάις Μορίμπα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Με 8 παιχνίδια να απομένουν, η Ρεάλ βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Μπαρτσελόνα και αμφότερες περιμένουν την έκβαση του αγώνα των "ροχιμπλάνκος" στην έδρα της μαχητικής Μπέτις την Κυριακή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ

 Άτυχος και μάλλον άστοχος στάθηκε ο ΟΦΗ στο σημερινό (20/10) παιχνίδι με την Κηφισιά ενόψει της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος, όπου η Αθηναϊκή ομάδα προκρίθηκε νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0. Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις πληρώνοντας τα λάθη των μεταγραφών που άργησαν να γίνου από την αρχή της σεζόν. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου αντιμετώπισαν σήμερα (20/10( την Κηφισιά για την 5η φάση του κυπέλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι με «κατεβασμένα ρολά» καθώς η απόδοση του ήταν κακή μη βγάζοντας φάσεις και ιδίως στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Κηφισιά η οποία μπήκε απειλητικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 2ο ημίχρονο στο 64' με τον Κουιρουκίδη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» από την άλλη εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό, επιστρέφουν Κρήτη με τραυματίες και μάλιστα με βασικούς παίκτες, αφού οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γιαννούλης αποχώρησαν από το ματς λόγω ενοχλήσεων

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ γυναικών, η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Αυστρία.

Λάρισα, 9/5/2021, η Ελληνική ομάδα νίκησε και την Αυστρία με 3-0 σετ, 25-14,25-8,25-18 και με τρεις συνεχόμενες νίκες βαδίζει προς την πρόκριση σε ακόμη μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και αγωνίστηκαν μάλιστα και οι δέκα από τις δώδεκα αθλήτριες. Ο επόμενος γύρος θα διοργανωθεί στο σταγερ της Αυστρίας και αναμένουμε την τυπική επικύρωση της πρόκρισης.

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ ανδρών, η Εθνική μας νίκησε και το Αζερμπαϊτζάν.

Τιφλίδα, 9/5/2021, η Εθνική μας μετά από ακόμα μια καλή εμφάνιση νίκησε εύκολα και το Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ. 25-21,25-19,25-18. Ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο πρωτοψάλτης με 11 πόντους και εντυπωσίασε με πολύ αποτελεσματική απόδοση ο νεαρός Νικόλαος Μίλης με 12 πόντους. Πλέον ο δεύτερος γύρος που θα κρίνει την πρόκριση θα παιχτεί στο Μαυροβούνιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.