Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όρθια η Σλάβια μέσα στο Λονδίνο

 

Όρθια η Σλάβια μέσα στο Λονδίνο

Τεράστιο αποτέλεσμα για τη Σλάβια Πράγας που έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το «Emirates», παίρνοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άρσεναλ που μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κρατούσε στα χέρια της μία νίκη από το πουθενά

EUROPA LEAGUE - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ - 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: 1-1

Γήπεδο: Emirates Stadium - London

Τεράστιο αποτέλεσμα για τη Σλάβια Πράγας που έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το «Emirates», παίρνοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άρσεναλ που μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κρατούσε στα χέρια της μία νίκη από το πουθενά. Μετριότατο παιχνίδι στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, μη καταφέρνοντας να δημιουργήσουν ούτε πολλές αλλά ούτε και καλές ευκαιρίες. Ουσιαστικά μοιρασμένο το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια, με ελάχιστα αξιοσημείωτα γεγονότα εκτός από τα τελευταία λεπτά όπου η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες της και η Σλάβια έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις σε επίσης μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες της.

Η Σλάβια είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 15' με σουτ του Πρόβοντ που πέρασε λίγο έξω. Στο 29' απείλησε και η Άρσεναλ με τον Χόλντινγκ να βγάζει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων για τον Σακά που συνέκλινε και σούταρε λίγο έξω. Στο 36' η Σλάβια είχε καλή στιγμή με χαμηλό σουτ του Ολαγίνκα που απέκρουσε ο Λένο. Τρία λεπτά αργότερα είχαν καλή στιγμή και οι «κανονιέριδες», με τον Σέντρικ να γυρίζει για τον Χόλντινγκ που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κολάρ απέκρουσε.

Η Άρσεναλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 49' με τον απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν που κατέληξε στο δοκάρι του Κολάρ. Στο 58' η Σλάβια απείλησε βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Πρόβοντ να περνά για τον Μπόριλ που σούταρε αλλά ο Λένο απέκρουσε. Στο 62' νέα καλή στιγμή για τους «κανονιέριδες» με τον Λακαζέτ να κλέβει από τον Ντόρλεϊ και αφού έκανε ωραία ενέργεια, προσπάθησε να νικήσει τον Κολάρ με λόμπα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 78' η Άρσεναλ είχε καλή στιγμή με τον Σμιθ Ρόου να γυρίζει για τον Ομπαμεγιάνγκ που από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία. Στο 86' ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζίμα και πέρασε για τον Πεπέ που σε τετ-α-τετ με τον Κολάρ, έκανε το 1-0. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σλάβια έφερε το ματς στα ίσα με τον Πρόβοντ να εκτελεί ένα κόρνερ και την μπάλα μετά από κόντρες να φτάνει στον Χόλες που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρε για το 1-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Σέντρικ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Μπεγερίν, Γουίλιαν (73' Μαρτινέλι), Σμιθ Ρόου (88' Θεμπάγιο), Τσάκα, Τόμας Πάρτεϊ (77' Ελνένι), Σακά (77' Πεπέ), Λακαζέτ (77' Ομπαμεγιάνγκ)

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Κολάρ, Μπαχ, Ζίμα, Χόλες, Μπόριλ, Ντόρλεϊ (69' Λινγκρ), Στάντσιου (84' Μάσοπουστ), Χρομάντα (45' Σέβτσικ), Πρόβοντ, Ολαγίνκα (85' Ιμπραΐμ Τραορέ), Σίμα (69' Κούτστα)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κύπελλο Ελλάδος: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για τον ΟΦΗ

 Άτυχος και μάλλον άστοχος στάθηκε ο ΟΦΗ στο σημερινό (20/10) παιχνίδι με την Κηφισιά ενόψει της 5ης φάσης του κυπέλου Ελλάδος, όπου η Αθηναϊκή ομάδα προκρίθηκε νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0. Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μη ικανοποιητικές εμφανίσεις πληρώνοντας τα λάθη των μεταγραφών που άργησαν να γίνου από την αρχή της σεζόν. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου αντιμετώπισαν σήμερα (20/10( την Κηφισιά για την 5η φάση του κυπέλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί μπήκαν στο παιχνίδι με «κατεβασμένα ρολά» καθώς η απόδοση του ήταν κακή μη βγάζοντας φάσεις και ιδίως στο 1ο ημίχρονο, σε αντίθεση με την Κηφισιά η οποία μπήκε απειλητικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 2ο ημίχρονο στο 64' με τον Κουιρουκίδη και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» από την άλλη εκτός από την απογοητευτική εμφάνιση και τον αποκλεισμό, επιστρέφουν Κρήτη με τραυματίες και μάλιστα με βασικούς παίκτες, αφού οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γιαννούλης αποχώρησαν από το ματς λόγω ενοχλήσεων

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ γυναικών, η Εθνική μας ομάδα νίκησε την Αυστρία.

Λάρισα, 9/5/2021, η Ελληνική ομάδα νίκησε και την Αυστρία με 3-0 σετ, 25-14,25-8,25-18 και με τρεις συνεχόμενες νίκες βαδίζει προς την πρόκριση σε ακόμη μια τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή και αγωνίστηκαν μάλιστα και οι δέκα από τις δώδεκα αθλήτριες. Ο επόμενος γύρος θα διοργανωθεί στο σταγερ της Αυστρίας και αναμένουμε την τυπική επικύρωση της πρόκρισης.

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολλευ ανδρών, η Εθνική μας νίκησε και το Αζερμπαϊτζάν.

Τιφλίδα, 9/5/2021, η Εθνική μας μετά από ακόμα μια καλή εμφάνιση νίκησε εύκολα και το Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ. 25-21,25-19,25-18. Ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο πρωτοψάλτης με 11 πόντους και εντυπωσίασε με πολύ αποτελεσματική απόδοση ο νεαρός Νικόλαος Μίλης με 12 πόντους. Πλέον ο δεύτερος γύρος που θα κρίνει την πρόκριση θα παιχτεί στο Μαυροβούνιο το ερχόμενο σαββατοκύριακο.